ARKIV

TIDLIGERE PROSJEKTER


Her kan du se et utvalg av tidligere prosjekter vi har vært med å realisere. Vi takker våre kunder som velger å gjennomføre prosjektene sine hos oss!

ESP NO.6

Oslo, februar 2017


Under Oslo Runway i februar viste E.S.P / Elisabeth Stray Pedersen sin kolleksjon nummer seks. Deler av kolleksjonens tekstiler var vevet hos oss på Krivi. Bildet viser skjørt i norsk ull og mohair fra Telespinn. 


Foto: Indigital Italia

Se mer av kolleksjonen på hennes nettsted.

ARVEN ETTER VIKINGENE

KRIVI ULL

Gjennom prosjektet Krivi Ull - Arven etter Vikingene, ønsker Krivi å bidra til at ullen fra våre eldste saueraser blir verdsatt og øker i verdi. Villsauen er en del av vår fantastiske kystkulturhistorie! Villsauulla er en lokalt forankret bærekraftig råvare med mange bruksområder. Les mer her: www.forskning.no


Foto: Villsau Sørværet

FRA PRODUKSJONEN

Tingvoll, oktober 2010


På Krivi jobber vi med mange forskjellige prosjekter. Her har vi spesialvevd draktstoff i ull og silke for en designer i Trøndelag. 


Om du har spørsmål om spesialproduksjoner så ikke nøl med å ta kontakt

KRIVI ULL

Arven etter Vikingene


Krivi Vev har fått midler til et toårig prosjekt: Krivi Ull - Arven etter vikingene. Gjennom prosjektet skal vi utvikle Krivi Ull som merkevare og  designe en kolleksjon av tekstiler basert på ull fra norske saueraser. Den pigmenterte ulla fra de gamle sauerasene blir lite verdsatt og dårlig utnyttet i dag. Med prosjektet Krivi Ull ønsker vi å bidra til økt verdiskaping i hele verdikjeden ved å lage lokalt forankrede tekstiler med kortreist og miljømerket norsk ull. Vårt hovedmål er å lage vakre og varige tekstiler til bekledning, interiør og småtekstiler.

Garn: Villsaugarn fra Selbu Spinneri og Hillesvåg Ullvarefabrikk fra Vikingull-prosjektet.